“Haunted Castle Fantasy” photo shooting

Na inicijaitvu Sonje Kruževič (foto model sa ovog fotkanja) dogovorili smo se da uradimo ovakvo fotkanje i konačno je došlo do toga. U početku nisam ni sam znao šta i kako čemo to odraditi, ali nakon nekoliko razgovora i prepiski sa Sonjom ideje su počele da se nižu. Naravno, nije sve ispalo onako kako smo planirali jer je dosta faktora uticalo na to, ali su se zato neke ideje stvorile i na samom fotkanju jer nas je sam prostor inpsirisao na to. Fotkanje je rađeno u starom napuštenom dvorcu u Beočinu. “Sreća” nas je baš lepo poslužila, tako da čim smo parkirali auto kiša je počela da pljušti…. dok smo  istovarili opremu i odnosili je do dvorca, svi smo dobrano bili umazani od blata, naravno  i mokri – to se valjda podrazumeva :). No, na našu “sreću” dvorac je prokišnjavao tako da nismo morali izlaziti van dvorca da tražimo inspiraciju. Inspiracija nam je dolazila kap po kap, dok konačno nije počela da se sliva na naše glave pravo sa tavanice… falile su samo munje i gromovi i vizuelni efekti nam uopšte nebi trebali :) Pošto se dan završio mnogo ranije nego što sam očekivao, Sonja i ja smo došli i drugi dan kako bi ponovili neke scene i uradili neke nove koje nismo uspeli uraditi prvi dan. Na žalost drugi dan nismo imali snimatelja, tako da će te uživati samo u snimcima sa prvog dana fotkanja.

Veliko Hvala!

  • Sonji Kružević (foto model) na ideji da uradimo ovakvo fotkanje,  na tome što me je trpela i na desetine puta ponavljala dublove.
  • Nebojši Rudiću (snimatelj) koji je kisnuo sa nama, vucarao sa mnom opremu po dvorcu.
  • Mileni Stević (šminkerka) koja nam je pomogla i omogućila da imamo predivnu haljinu koju je Sonja nosila na ovom fotkanju.